Treeplanken en camera

Ik kreeg een belletje van het bedrijf waar ik de treeplanken had afgegeven. Na 4 dagen hadden ze eindelijk een prijs en, hoewel de prijs nog wel meeviel, duurde het vanaf nu nog 4 weken voordat ze er mee konden beginnen.

Dat duurt mij allemaal wat te lang, immers ik kan al die tijd ook niet met de auto op pad. Behalve dat het lastig instappen is zijn alle losse uitstekende delen te gevaarlijk om mee te rijden en kan ik er zo de weg niet mee op.

Morgen maar eens een rondje bellen wie dan wel een paar stukken metaal binnen een week of 2 kan behandelen, er zal toch nog wel iemand open zijn in de vakantie ?

De camera en monitor heb ik van de week opgehaald. Keurige spullen en zo op het oog een prima kwaliteit. Zodra de treeplanken gereed zijn wordt het een lang weekend klussen om dat er allemaal netjes in te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s