Rotterdam

Vandaag weer een ritje gemaakt, wat meer kilometers nog dan gisteren, om de auto verder te leren kennen en alles een keer goed warm te laten worden. Vroeg in de middag mijn broer in Alphen opgehaald en via Voorburg nog iemand opgepikt. Vervolgens langs Delft en de Beneluxtunnel naar het einde van Rotterdam namelijk de 2e Maasvlakte.

Prachtig om in al dit “nieuwe” land rond te rijden, grote boten waren nog aan het opspuiten en veel nieuwe terminals in aanbouw. We hadden de auto even geparkeerd om de dijk op te lopen. Er kwam een flinke bui aan en we zijn teruggelopen, gelukkig laat de auto zich makkelijk vinden 😉

Afbeelding

Het waaide stevig al heb je daar binnen maar weinig last van. Hier stonden we vlak aan de kust op de Maasvlakteweg

Afbeelding

De tijd vloog voorbij en we zijn weer terug gereden. Uiteindelijk vandaag rond de 250 kilometer gereden en een liter of 50 getankt. Ik schat dat er nu ongeveer evenveel in de tank zit dus het verbruik valt vooralsnog mee.

Wederom veel verbaasde blikken en zelfs tegemoetkomende vrachtwagenchauffeurs die seinen naar je. De auto houdt zich uitstekend, geen oplopende temperatuurmeters meer, olie- en luchtdruk prima in orde. Remmen, schakelen het gaat allemaal steeds soepeler.

De volgende rit zal over een maand of zoiets zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s