Goedgekeurd !

Op zaterdag 7 september plofte het kentekenbewijs op de mat en daarmee dus ook de officiële RDW toelating. Dat is dus goed gelukt en nu kan ik hem gaan verzekeren, voor de nieuwsgierigen; https://ovi.rdw.nl/default.aspx?kenteken=12bdb9

Hoewel ik niet veel kon doen vandaag ben ik toch nog maar even langs gereden met wat schoonmaak spulletjes. Allereerst viel me gelijk op dat er oranje kappen op de auto zaten ipv. de blauwe. Dit had ik inderdaad verzocht en ze zitten er nu op, het ziet er prima uit wat mij betreft. Het is in ieder geval legaal zo.

Toen ik een deur opentrok lagen er 3 snaren op de bank, dat betekende dus dat er nieuwe op zitten. Even onder de kap kijken en ja hoor 3 verse, dat is voorlopig ook weer in orde.

Toen naar de achterkant gelopen, daar was de onderrij beveiliging aangebracht en dat was best netjes gemaakt. Op basis van een losse balk die aan de chassis balk is gebout zat deze precies op de juiste plek om geen bewegende onderdelen van de auto in de weg te zitten.

Netjes er onder.

Prima vastgemaakt zo.

Omdat ik weinig tijd had en ik de auto niet wilde gaan verplaatsen als er niemand bij was heb ik mij beperkt tot wat poetswerk. De auto is nog beter dan ik had gehoopt en waar ik eerst dacht dat er hier en daar wat oppervlakte roest was is dat allemaal vuil. Ik ben wat aan de slag gegaan en dat knapte heel snel heel erg veel op, dankbaar werk.

Ik verwacht op 14 september er mee weg te kunnen rijden en dan maken we hem eerst verder schoon. Ook de cabine kan namelijk wel een opknapbeurt gebruiken. Daarna gaan we hem uitgebreid testen en maar eens lekker een stukje sturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s