Truckrun 2015

Voor de truckrun van 2015 was al vroeg in het jaar ingeschreven, al rond januari was de aanmelding op de bus gedaan. 3 oktober was de geplande dag en het was meer dan geweldig te noemen.

Allereerst was er weer het opstellen van de auto’s op de bekende plek op het terrein van Paswerk. Net zoals vorig jaar werd vanaf daar gestart en konden de bewoners instappen. Thom was al snel gevonden en vol enthousiasme vroeg hij of hij dit jaar weer mocht, natuurlijk kon dat !

Bij het verzamelen voor vertrek voegde er zich nog een andere jongeman bij, luisterende naar de mooie naam Gino. Gino vroeg of ook hij mee mocht en ook hij was meer dan welkom. Samen met de begeleiders van beiden waren we compleet voor vertrek.

Toen kwam Thom aan met een prachtig cadeau. Hij had samen met zijn tante een heel fraaie mok meegenomen met daarop een foto van afgelopen jaar gevuld met snoepgoed. Dat had ik niet verwacht maar vind het nog steeds een geweldig cadeau !

IMG_5048 IMG_5049

De rit verliep vlekkeloos en mede door het prachtige weer werd het een erg geslaagde dag. Thom en Gino genoten zichtbaar en de auto deed het meer dan goed. Achteraf is dit de laatste keer geweest dat er mensen meegereden zijn voordat de auto verkocht is.

Onderstaand is een beeldverslag van de dag te beginnen bij Paswerk en het oplaten van de ballonnen tot aan het einde van de dag waar nog geposeerd is naast een andere Mercedes. Klik op de foto’s en ze worden vergroot.

Onderaan de pagina staat nog een video die is opgenomen vanuit de auto.

De volgende video is gemaakt tijdens de rit.

Deze video’s zijn gemaakt door omstanders.

We komen op 6:40 voorbij:

Hier op 5:50

Al met al een erg geslaagde dag. Nogmaals dank Thom en Gino plus begeleiding voor het gezelschap, ik kom vast nog wel een keer langs met wat moois !