Regeldingen

Nu de auto is goedgekeurd en de onderhoudszaken in orde komen, wordt het tijd om de laatste dingen te regelen.

Allereerst kom je dan uit op de verzekering. Hoewel ik verschillende verzekeringsmaatschappijen had gebeld begon het erop te lijken dat een particulier, die voor de aardigheid een vrachtauto er op nahoudt, niet een voor de hand liggend verhaal is waar verzekeraars wat mee aankunnen. Sterker nog een dekking is niet eenvoudig te krijgen. Even heb ik gedacht om de verzekering dan maar via mijn bedrijf te laten lopen (als bedrijf kan alles dan weer wel)

Toen ik echter nog wat verder zocht kwam ik op de website van Overwater en laten die nou precies aanbieden wat ik zoek ! Een vrachtauto verzekering voor een particulier en dat tegen een prima schappelijke prijs. Snel de gegevens doorgegeven via de website en binnen een week al de groene kaart in de bus. Nog bedankt voor het snelle reageren Danielle !

http://www.oldtimers-verzekeren.nl/verzekeringen/oldtimer-vrachtautos/

Een ander ding waren de kenteken platen. Aangezien de papieren van de RDW bij mij thuis waren binnengekomen heb ik deze hier in de buurt laten maken Voor een langwerpige en een vierkante achterop, uiteraard met een nette zwarte kentekenplaathouder en opliggende letters. Wel zo fraai vind ik.

foto

Een plek voor de stalling is inmiddels ook geregeld. Bij een lokale agrariër hier aan de doorgaande weg kan hij in de schuur. Hij staat daar droog en goed bij andere campers en caravans, bovendien is het er niet stoffig of vies.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s