Gomes Zaandam

Het zoeken van een juiste garage was een afweging tussen een allround garage hier in de buurt of een (vrachtwagen) dealer. Uiteindelijk heb ik besloten om de auto naar een Mercedes Benz dealer te brengen die ook vrachtauto’s onder handen heeft.

In de buurt waar ik woon zou je logischerwijs uitkomen op de Mercedes Benz garage in Roelofarendsveen maar via een kennis ben ik uitgekomen bij Mercedes Benz garage Gomes in Zaandam.

Een stukje van hun website:

Gomes Noord-Holland B.V. dankt haar naam aan grondlegger Arie Gomes die in 1934 met een transportbedrijf begon in Alkmaar. In 1972 verwerven Tinus en Piet Gomes, de tweede generatie, het Mercedes-Benz Truckdealerschap. Daarna breidt het bedrijf zich snel uit. In 1983 verhuist Gomes naar een grotere truckvestiging in Warmenhuizen. Hier zijn tot op de dag van vandaag de familie trekken nog duidelijk zichtbaar door de inmiddels derde generatie Peter en Carl Gomes.

Met Gomes is vooraf in gesprek gegaan over de auto, ze gaven aan wel vaker dergelijke auto’s te servicen en er werkten warempel nog een aantal monteurs en werkvoorbereiders die vroeger jarenlang aan dergelijke auto’s hebben gewerkt. Dit gaf voldoende vertrouwen om de auto vanuit Frankrijk hierheen te brengen.

Gomes is een (voor zover ik het kan beoordelen dan) redelijk ongecompliceerd en recht toe recht aan Mercedes Benz dealer met een duidelijke hiërarchie en een hard werkend team. Ze verstaan hun vak als geen ander en zijn een goed luisteraar als het aankomt op klantwensen. Hoewel ik me realiseer niet echt een doorsnee klant te zijn en eigenlijk meer thuis hoor aan de personenauto kant, word ik altijd keurig geholpen en kreeg de vrijheid om op het terrein en ook in de werkplaats mee te kijken bij de vorderingen. Ik heb het idee dat de 1113 ook door de monteurs wel wordt gewaardeerd.

Terugkijkende heb ik de juiste keuze gemaakt om de auto bij Gomes onder te brengen en hoewel het wat uit de buurt is zal ook het verdere onderhoud daar plaatsvinden.

Stukje reclame dan nog maar http://www.gomes.nl/

One thought on “Gomes Zaandam

  1. Leuk om te lezen over het garage bedrijf Gomes Warmenhuizen. Zelf ben ik in het bezit van een Mercedes 0309. Vanaf 1976 . Rij daar al 41 jaar mee door heel Europa en het onderhoud wordt ook uitgevoerd door Gomes Warmenhuizen. Mijn ervaring is dat ik het met het bovengemelde bericht geheel eens ben. H.J. Botman Bergen nh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s