Willys Treffen ?

Willys Treffen of Fernreisemobiltreffen; 35ste Internationale bijeenkomst voor kampeertrucks 2014.

Willys treffen is een jaarlijks terugkerende happening, waarbij kampeertrucks uit alle hoeken van Europa in Duitsland bijeen komen voor een lang weekend begin september. In 2013 waren ruim 700 voertuigen gekomen.

Er werd mij gevraagd of er plannen waren in die richting en had gelijk al een gegadigde om mee te rijden. Nou die plannen had ik eerlijk gezegd helemaal niet maar hoe meer ik erover lees, des te leuker het mij lijkt !

Ik ga mij maar eens verdiepen in deze rit naar Kreuznach, Duitsland

Linkje  Plaatjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s