Accu’s

De auto startte de afgelopen keren wat moeizaam, de startmotor kwam maar nauwelijks rond en het ging allemaal niet van harte. Bij het nameten van de accu’s bleek dat deze wel voldoende goed waren en ook het bijladen lijkt goed te gaan maar er viel mij iets anders op. De accu’s die waren geplaatst waren van een relatief laag vermogen, ze waren destijds geplaatst omdat ze in de accubak pasten maar niet direct omdat ze sterk genoeg waren.

In overleg met de garage gaan we kijken of we ze om kunnen ruilen voor sterkere accu’s. Er zit nu 2 x 70ah terwijl eigenlijk 2 x 110ah aanbevolen is. Voordat we dat kunnen doen moet ik wel eerst de afmeting van de accubak nameten om er zeker van te zijn dat de nieuwe accu’s gaan passen.

Dit is de opstelling nu:

En dit zou het nieuwe formaat accu moeten worden;

One thought on “Accu’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s