Reparatie tachograaf.

De reparatie van de tachograaf is gepland,. Volgende week op woensdag de 9e kan ik de auto brengen en zal hij onder handen genomen worden door Gerrit van De Jong Technovaria in Leiden. 

De naam van de Jong heb ik gekregen van Gomes omdat zij reparaties en aanpassingen aan oudere tachograaf systemen daar altijd laten uitvoeren en zij in de omtrek de partij zijn die dit goed kunnen.

Maar goed, Gerrit dus. Ik kreeg hem aan de lijn nadat een juffrouw mij doorverbond met de ‘afdeling tachografen’, op zich al mooi dat een dergelijke afdeling bestaat. Gerrit stelde zichzelf netjes voor en ik legde hem de problemen uit die ik momenteel ondervind met de tacho. Hij maakt wel wat lawaai, heeft nogal een afwijking vanwege de nieuwe banden en doet het eigenlijk nu helemaal niet. Gerrit schrok hier niet van terug en vroeg naar de leeftijd, type auto en of ik wist of de kabel vanuit de versnellingsbak kwam. Op die laatste vraag had ik niet gerekend en dat wist ik dus niet maar dat maakte Gerrit niets uit, hij zou het allemaal wel even bekijken als de auto er was. 

Hij gaf verder aan welk type tachograaf hij verwachtte dat er in de auto zou zitten en maakte terloops de opmerking dat hij al 34 jaar werkte aan dergelijke tachografen. Hij heeft ze altijd weten te repareren. Dat gaf moed, iemand die weet naar wat voor service je op zoek bent en nog met de oude techniek bekend is, maar bovenal zelf aangaf uit te kijken naar de klus. Dat moet goed komen zou je denken. 

Gelijk de afspraak bevestigd en aangegeven dat hij de auto desnoods voor meerdere dagen kan houden. Ik hoef er immers niet mee weg en als er onderdelen besteld moeten worden dan heeft hij daarvoor de gelegenheid. 

Wordt vervolgd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s