De tachograaf werkt weer, en hoe !

Het kwam qua drukte eigenlijk niet uit maar ik moest de auto echt ophalen vandaag. Vanmorgen dus in alle vroegte naar Technovaria te Leiden gereden. Gerrit had eind vorige week gebeld en had aangegeven dat alles goed gelukt was, ik was benieuwd.

Aangekomen werden we verwelkomd en werd de auto uit de garage gereden. Gerrit gaf een toelichting dat er nogal wat gerepareerd was aan het tellerwerk maar dat alles prima gelukt was, er was daadwerkelijk een onderdeel stuk gegaan. Ook het corrigeren van de afwijkende bandenmaat was gelukt. Verder was alles nagezien, gesmeerd en geijkt.

Al na 50 meter bemerkte ik verschil, de teller deed het prima en was opmerkelijk stil! Wat een rust in de cabine en pas dan merk je hoeveel lawaai de teller gaf. Ook de correctie ivm. de bandenmaat pakte prima uit, met de Tom Tom aan kun je precies kijken hoe hard het gaat en dat komt exact overeen met de teller. 80km is 80km, wel zo fijn. Al met al is de auto weer bedrijfszekerder en aanmerkelijk stiller geworden en dat is een heel prettige bijkomstigheid.

De auto heb ik gelijk doorgereden naar Zaandam alwaar de accu’s omgeruild gaan worden voor de juiste en er nog een nieuwe veer van de koppeling wordt geplaatst. Het begint nu echt wat te lijken. 🙂

Het juiste adres:

Afbeelding

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s