Met vlag en wimpel !

Nou, bijna dan. De jaarlijkse keuring is weer achter de rug en de auto was bijna in een keer goed.

Er waren 2 kanttekeningen gemaakt. Zo was er een opmerking dat mijn opgeplakte dode hoek spiegel te klein is. Dat klopt ook wel maar goed, iets is beter dan niets zou je zeggen (hij is wettelijk niet verplicht namelijk) maar de wetgever denkt daar anders over. Of hij moet in het juiste formaat zijn of hij moet eraf, gelukkig is dit opgelost door tijdelijk een losse spiegel te monteren.

Wel ben ik nog steeds zoekende naar een knappe oplossing om een permanente grote dode hoek spiegel te monteren, die mis ik wel heel erg ben ik achter gekomen.

Ook was er een probleem met de luchtaansluiting van de aanhanger. Het ventiel waarmee de gele kring wordt aangestuurd gaf te weinig druk. Gelukkig zijn deze ventielen goed verkrijgbaar en was het gisteren besteld en vanmorgen gemonteerd zodat hij in de voormiddag al weer gereed was. De oorzaak is het niet gebruiken ervan, waarschijnlijk is dit systeem slechts een paar keer gebruikt in de afgelopen 30 jaar.

Veilig gevoel wel weer, alles nagekeken en in orde bevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s