Voorbereidingen voor de verstralers

In voorbereiding op het monteren van de verstralers was ik op zoek gegaan naar spullen die ik daarvoor kan vinden. Het duurde even maar toen had ik een waarschuwingslampje op het oog. Voor 2 euro kon ik die niet laten liggen en ik wil proberen om deze mee te schakelen op het moment dat ik de verstralers aanzet. Een beetje poetsen moet ik hem nog wel.

Ik wil dit lampje dan precies boven het huidige lampje voor groot licht hebben. Daar zit nu een geel afdekplaatje.

DSC_6647

Nu nog wat beter begrijpen hoe ik dit allemaal moet gaan aansluiten met zekeringen en relais 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s