Rijden met de witte schicht.

As. zondag 27 april gaan maatje Eric en ik op pad om een rit mee te rijden georganiseerd door de HAV Vrachtwagengroep. HAV staat voor Historische Automobiel Vereniging en ben daar sinds begin dit jaar lid van geworden.

Dit zal mijn eerste rit worden waar ik aan zal deelnemen en het is gelijk al een thuiswedstrijd omdat het geheel in Noord Holland verreden zal worden. Morgen de auto nog goed oppoetsen en in orde maken zodat we zondag netjes voor de dag komen. Ik moet niet de nieuwe bolletjes vergeten want 1 koplamp is nog steeds kaduuk.

Meer informatie over de HAV Vrachtwagengroep is hier te vinden: http://havvrachtwagengroep.nl/

Onderstaande foto is van de HAV site (met een bekende neus)

Volgende week zaterdag wordt er in Katwijk een 4×4 dag georganiseerd waarbij je tegen geringe vergoeding op het strand mag rijden met je eigen auto. Dit zogenaamde “Beach Event” wordt georganiseerd door 4×4 zanderij en de lokale ondernemersvereniging. Het event zal voor de 3e jaar op rij de gelegenheid bieden aan eigenaren van een 4×4 voertuig hun kunsten in het zand uit te laten proberen.

Ik ben voornemens er met de auto heen te gaan om te kijken hoe dat is. Ik ben wel benieuwd hoe de auto zich houdt en eigenlijk is hij er wel voor gemaakt. Volgens mij wordt dat een leuke happening.

Hieronder wat geleende foto’s van vorig jaar. Klik hier voor een complete impressie: http://www.4x4fotos.nl/?p=5645

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s