Nog even langs de garage

Vanmorgen vroeg de auto opgehaald uit de stalling. Er zijn nog een aantal kleinere punten die moeten worden opgepakt en wat door de garage moet worden gedaan. Zo wordt er een nieuwe thermostaat gemonteerd omdat de temperatuur soms wat aan de hoge kant was (~95 graden) en wordt er gekeken naar de stroomvoorziening. 

Vanmorgen toen ik de auto ophaalde waren de accu’s bijna leeg en starten ging nog maar net. Misschien dat er lekstroom is of dat de dynamo niet goed oplaadt. De accu’s zijn er afgelopen september nieuw ingegaan dus daar zal het niet aan liggen. 

Dit alles in voorbereiding op de rit aanstaand weekend waar de auto een mascotte is op een festival. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s