Belastingdienst, je beste vriend

Twee weken geleden had ik een brief gestuurd aan de Belastingdienst. Om in aanmerking te komen voor vrijstelling van motorrijtuigenbelasting is het noodzakelijk een verzoek daartoe in te sturen. Voor vrachtauto’s is het tevens van belang dat een verklaring wordt afgegeven dat de auto niet bedrijfsmatig zal worden ingezet.

In de brief had ik verder alles samengevat en uitgelegd wat de bedoeling was met de auto en zowaar werd ik vanmorgen gebeld door de Belastingdienst zelf. Een vriendelijke dame informeerde mij dat ze de bescheiden had ontvangen en de toestemming ging verlenen voor opschorting van de wegenbelasting ingaande per heden.

En zodoende ben ik voor nu verlost van enige MRB voor de auto, al is het met de veranderende wetgeving de vraag voor hoelang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s