Kleine stapjes.

Het eerste weekend van oktober had ik bedacht om alvast op vrijdag te laten beginnen om zo wat extra tijd te hebben om leveranciers langs te gaan. Zo gezegd zo gedaan en al vroeg was ik vrijdagmorgen op weg naar de garage in Zaandam. De bestelde buis voor de interieurventilatie was binnen gekomen en die wilde ik laten monteren, immers de herfst staat voor de deur en met beslagen ruiten rijden is niet handig.

In Zaandam aangekomen gingen ze gelijk met de auto aan de slag en ik werd meegevraagd om een kijkje te nemen op de bedrijfswagen show/beurs even verderop in Zaandam die was georganiseerd door Gomes. De beurs was prima voorzien en het leek wel een kleine bedrijfsauto RAI, verschillende leveranciers van bedrijfsauto’s en toeleveranciers hadden zich in Taets verzameld aan de Hemkade. Hier een linkje http://www.mkb-bedrijfswagenshow.nl/

Na de beurs verlaten te hebben was ondertussen de auto al weer klaar en de buis zat er netjes op, dat was prima voor elkaar en ik had een heel schema voor de rest van de dag in gedachten. Zo wilde ik langs een lokale bandenleverancier om te kijken of ze mee wilden denken over een goede bandenkeus. Ook had ik willen vragen of we eens een los wiel of band in de juiste maat naast de auto konden zetten om de maat te bekijken. Ik vermoed namelijk dat het achterspatbord moet worden aangepast op grotere banden. Ook had ik in de middag langs een lokaal carrosseriebedrijf willen rijden om aanpassingen te overleggen (http://havast.eu/), het liep echter anders.

Rond 11 uur een telefoontje dat er wat gedoe was en ik besloot met vrachtwagen en al maar naar kantoor te rijden. Aldaar bleek dat we een situatie hadden die opgelost moest worden en zo geschiedde.

Aan het einde van de zaterdagmiddag nog wel tijd gezien om de nieuwe stokken te monteren en na het eten nog een stukje rijden. Eerst langs Eric om wat langs te brengen en samen met hem nog een aantal onbekende knopjes op het dashboard geprobeerd. We zijn er nu achter gekomen hoe de standkachel in te schakelen is en de op de standkachel aangesloten binnenventilatie, het ziet er allemaal prima werkend uit overigens. Op de terugweg via Lisse nog langs Arjan en met hem een rondje gereden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s